Как да блокирам хората във Facebook Messenger

Въпреки че можете да блокирате някого напълно във Facebook, това е доста драматична мярка. По същество вашият акаунт във Facebook ще престане да съществува за тях. Ако просто се опитвате да си починете малко, можете да ги откажете или да им блокирате да ви изпращат съобщения във Facebook, за да не могат да се свържат с вас частно. Ето как.

СВЪРЗАНИ: Как да блокирам някого във Facebook

На сайта

Отворете чат с човека, когото искате да блокирате.

Кликнете върху иконата на Gear в горния десен ъгъл и изберете Block Messages ...

Щракнете отново върху Блокиране на съобщения и те няма да могат да се свържат с вас.

За да ги отблокирате, просто щракнете върху иконата на Gear и след това отблокирайте.

В приложението Facebook Messenger

Отворете чата с човека, когото искате да блокирате, и докоснете името му в горната част на екрана.

Докоснете Блокиране и след това променете превключвателя Блокиране на съобщения на включен.

За да ги отблокирате, просто обърнете превключвателя за блокиране на съобщенията обратно към изключен.